Aktuellt

Framtidens hållbara måltider – hur får vi det att hända? 9 december 2019 på RISE i Göteborg


Att äta hållbart är en central fråga för planeten och vår hälsa. Aktuella miljörapporter visar att vi behöver ställa om till mer hållbar konsumtion – här och nu, det kan inte vänta.

Se programmet här

PROGRAM till Framsynsmötet 23-24 oktober 2019


Missa inte nästa Framsynsmöte på MatLust i Södertälje. Vi tittar närmare på MatLusts testbädd för innovativa, hållbara livsmedel och digitala lösningar. Dessutom blir vi inspirerade av bl.a Jens Heed på VIsit Sweden som berättar om Sverige som måltidsdestination, Mouris Eliya som driver företaget Il Forno Della Pita och Marie Gidlund som leder Sweden Food Arena. VARMT VÄLKOMNA!

Se programmet här

Inbjudan till finansieringsseminarium för att öka takten på ditt företagande

Behöver ditt företag pengar för att växa hållbart? Sitter ni på idéer som ni vill utveckla och som kan hjälpa företaget framåt? Missa inte tillfället att lära mer om finansiering av utvecklings- och innovationsprojekt, stöd som möjliggör er digitaliserings- eller automationsresa, finansiering som hjälper er att nå nya marknader och hur ni bäst förbereder er för att ta in externt kapital.


Läs mer

Finansieringsseminarium 5 april

För att öka takten på ditt företagande. Behöver ditt företag pengar för att växa hållbart? Sitter ni på idéer som ni vill utveckla och som kan hjälpa företaget framåt? Extern finansiering kan vara den lösning ni söker!


Läs mer

SAMLA Sverige FLYER 2019

SAMLA Sveriges visar vägen till framtidens livsmedelssystem. Vår målbild är resursoptimerad och enkel tillgång till kapital, kunskap och stödinfrastruktur för livsmedelsföretag, i och utanför sina egna geografiska områden.


Läs mer

Inbjudan 3-4 april SAMLA ERFA möte

SAMLA Sverige samlas på CLUK på temat produktutveckling för framtida innovationer


Läs mer