Tips kring energieffektivisering för livsmedelsföretag

Tips kring energieffektivisering för livsmedelsföretag

 

Tillhör du och din verksamhet den typ av företag vars produktionsprocesser kräver mycket energi? Då är det hög tid att ta kontroll över din energiförbrukning och energieffektivisera ditt livsmedelsföretag.

I början av året arrangerades ett seminarium i fyra delar för livsmedelsföretag som har hög energianvändning i sina produktionsprocesser. I de fyra delarna medverkar experter från Energikontor Väst och RISE samt Fredrik Javensköld från Skånemejerier som delar med sig av sina erfarenheter kring energieffektivisering.  Seminariet innehöll mängder av värdefulla tips om hur man kan energieffektivisera hela verksamheten, något som gynnar både ekonomiskt och hållbarhetsmässigt. Seminariet var en del av Omställningslyftet som är en gemensam satsning från bland andra Tillväxtverket, RISE, och Energikontoren Sverige.

Seminarierna finns att se och höra i efterhand för dig som vill ta del av tipsen!

Ta del av tipsen och seminariedelarna