TIPS! Lär dig laga mat med framtidens råvaror – alger

TIPS! Lär dig laga mat med framtidens råvaror – alger

2020-05-19 Uncategorized 0

 

Livsmedelsacceleratorn och RISE bjuder in till Cookalong med Taste by Louise och Catxalot den 28 maj

Välkommen på en praktisk, kreativ och inspirerande cookalong där vi tillsammans lagar en fiskgryta med krispiga grönsaker i kokosmjölk med smak av blåstång, ingefära och lime & som toppas med en algaioli och blåstångsknoppar- smarrigt!

Under cookalongen lagar vi mat tillsammans med Louise utifrån ett förutbestämt recept. Med i studion finns även Linnea från Catxalot som sedan 2014 introducerat tång på den svenska marknaden. Du kommer att ha möjlighet att chatta och ställa dina frågor om tång, alger och matlagning under hela cookalongen. Visste du tex att tång är det vardagliga samlingsnamnet för stora alger?

Ta möjligheten att lära dig mer om matlagning, tång och alger samtidigt som du får tips och råd i köket, så kan vi lova dig att det är en god och ny rätt du serverar på middagsbordet denna kväll!

Datum: torsdag 28 maj
Tid: 18.00-19.00
Plats: Instagram tastebylouise
Övrig info: För att delta i cookalongen behöver du beställa tång i god tid. Instruktioner hittar du på Livsmedelsacceleratorns  hemsida.
Anmälan stänger: 28 maj kl 18

Läs mer o anmäl dig HÄR eller delta i detta öppna event där vem som helst är välkommen att laga mat och/eller lyssna och lära!