Kurs om sensoriska metoder
Restaurang- och hotellhögskolan vid Örebro universitet erbjuder i samarbete med Sweden Food Arena en uppdragsutbildning inom sensorik, ”Att förstå och kunna tillämpa sensoriska metoder”.
Nu har du chansen att lära dig mer om hur våra sinnen fungerar och om metoder för sensorisk bedömning. Kursen riktar sig till yrkesverksamma inom livsmedelsbranschen och tar upp försöksdesign, genomförande av bedömning och bearbetning av resultat. Utbildningen genomförs med start vecka 33 och avslut vecka 38. Kursen genomförs med förinspelade föreläsningar, digitala seminarier, självstudier och en tvådagars fysisk träff.
Uppdragskursen ”Att förstå och tillämpa sensoriska metoder” leds av forskare vid Örebro universitet på uppdrag av Sweden Food Arena.
OBSERVERA att sista anmälningsdag är 10/6.
Information om kursen och länk till anmälan hittar du här: Att förstå och kunna tillämpa sensoriska metoder – Örebro universitet (oru.se)