En hållbar affärsmodell för ökat utbud av ursprungsmärkta livsmedel

I projektet ”En hållbar affärsmodell för ökat utbud och tillgänglighet av ursprungsmärkta livsmedel – främjar livsmedelsföretag och konsumenter i fyra län” samarbetar de fyra regionala producentorganisationerna Nifa/Värmland, Lokalproducerat i Väst, Smaka på Västmanland och Östgötamat för att formulera och testa affärsmodeller för hur livsmedelsföretag och -producenter kan stärka sin konkurrenskraft och möta en ökad efterfrågan och försäljning på lokalproducerade livsmedel.
Finansiär är Jordbruksverket genom Landsbygdsprogrammet. Projektet avslutas den 2 december 2024.
(Foto: Mediaspjuth)
Vill du läsa mer och anmäla intresse för att ta del av projektresultaten, klicka här: En hållbar affärsmodell för ökat utbud och tillgänglighet av ursprungsmärkta livsmedel – Vreta Kluster