Företagsnätverk kring mat och miljö

Företagsnätverk kring mat och miljö

 

Miljön och hela klimatet på vår jord påverkas av maten på vårt bord. Men vilken är den senaste kunskapen om livsmedlens klimatpåverkan och andra viktiga miljöfrågor kopplat till livsmedelsproduktion såsom mark-, pesticid- och vattenanvändning och svinn? Hur blir livsmedelsproduktionen och verksamheten mer resurs- och klimateffektiv?

Nya och tidigare medlemmar välkomnas till en ny spännande säsong i Nätverket Mat och miljö. Nätverket arrangeras av RISE avdelning Jordbruk och livsmedel och är en mötesplats för intressenter i livsmedelskedjan för lärande och dialog. Syftet är att på ett effektivt sätt att uppdatera deltagarna med senaste kunskapen, fakta och händelser inom mat och miljö samt ge möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte mellan företag, organisationer, forskare och andra aktörer.

Läs mer här: www.ri.se/sv/vad-vi-gor/natverk/natverket-mat-och-miljo