Trendseminarium 2022

Trendseminarium 2022

 

På årets Trendseminarium den 31 mars bjuder Livsmedel i Fokus in till en effektiv orientering och uppgradering kring vad vi behöver veta när det gäller trender och framtidsfokus. Tema: Matkrockar – Vad är viktigt på riktigt?

Saxat från Livsmedel i Fokus hemsida:

Matkrockar – vad är viktigt på riktigt? 

Bland köttanaloger, plastätande insekter och ultraprocessad mat – hur ryms trygghet, matglädje, det nära och svenskodlade? Vad är det som styr matutbudet och konsumenternas val nu och i framtiden? Är det trender, forskningsresultat, tradition, NNR eller kanske WWF? 

På årets Trendseminarium ges en effektiv orientering och uppgradering kring vad vi behöver veta när det gäller trender och framtidsfokus. Temat är krockar – naturlighet krockar med foodtech, hållbarhet krockar med nutrition, ultraprocessad mat krockar med närproducerade råvaror. Kraven på livsmedelsbranschen är rekordhöga vad gäller leverans av säkerhet, hållbarhet, smak och näring. 

På seminariet medverkar bland många andra Sveriges landsbygdsminister och experter som kommer ge sin syn på vad som är viktigt på riktigt för framtidens livsmedelsbransch. 

När: 31 mars 2022 kl 9-16
Var: Via länk eller live på Gröna näringslivets hus, LRF, Franzéngatan 1B, Stockholm 

Länk till mer information och anmälan Trendseminarium 2022 – Livsmedel i fokus