På gång i Livsmedelssverige

Verktyg – hållbarhetsaspekter i projekt

Vid ett möte på TVV presenterade Christina Johannesson på Cajalma ett verktyg för att på ett strukturerat sätt arbeta med hållbarhetsaspekterna (fd horisontella kriterierna) i projekt. HÄR hittar du en länk till  presentationen och en interaktiv PDF som används i Östra Mellansverige.

Macklean Insikter #11

  Stor potential för svenska livsmedelsföretag123 miljarder kronor i försäljningsökning till 2030 – en realiserbarpotential som bygger på att branschens tillväxttakt accelererar rejält.Ta del av vår rapport som visar vad som bromsar tillväxttakten ochhur de svenska livsmedelsföretagen kan växla upp sitt tillväxtarbete.

Cirkulära affärsmodeller – infomöte 13/6-2019

https://tillvaxtverket.se/amnesomraden/affarsutveckling/cirkulara-affarsmodeller.html

Äta middag tillsammans – en möjlighet för livsmedelsföretagen att innovera?

http://www.mynewsdesk.com/se/tulip/pressreleases/ny-rapport-maanga-foerdelar-med-att-aeta-ihop-2852469

Bli inte överraskad av framtiden – var en del av den

Välkommen till Jordmån – generatorn som ger kraft till alla företagare som vill skapa och utveckla affärer i det gröna näringslivet.

Välkommen till vårens ERFA-möte i SAMLA Sverige den 3-4 april

Vi ses på CLUK i Karlshamn för ett lunch- till lunchmöte på temat produktutveckling för framtida innovationer! Program och anmälan här